nacionalnakuhinja
Običaji
Doručak se u Crnoj Gori ne preskače, ručak je glavni obrok, a večera najsvečaniji...
Vaša omiljena emisija o hrani je....?
Пратиоци
Архива чланака
▼
2010
(11)
▼
април
(11)
Без наслова
Velik broj restorana sa nacionalnom kuhinjom ne s...
Bamije na ulcinjski načinTeleće meso 140 -160 g za...
Bokeljski brodet 1 -1,5kg sarduna ili gavica
Japraci1 kg raštana, 400g junećeg mesa, 2 dl ulja,...
Krap u tavu Krap od 2,5-3 kg, 2 kg očišćenog crnog...
Malisorske priganice U mlakoj, blago posoljenoj vo...
Pastrmka u kisjelom mlijeku 4 komada pastrmke od 2...
Raštan na koljenicu Raštan dobro oprati, rukama od...
Sir u ulju Prosušeni sir isjeći na komade, staviti...
Školjke na buzaru Mušlje i vongole se najšešće pri...
Основни подаци о мени
Bosiljka Aleksic
Прикажи мој комплетан профил
уторак, 13. април 2010.
Нема коментара:
Постави коментар
Старији пост
Почетна
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар